Dit ben ik

Dit ben ik

Een gepassioneerd grafisch designer die zich thuis voelt in de wereld van conceptueel design. Maar belangrijker nog: wie ben jij? Om tot de beste resultaten te komen zorg ik namelijk dat ik de identiteit van jouw bedrijf ken, snap en voel. Vervolgens vertaal ik jouw bedrijfs-DNA naar pakkende en passende commerciële uitingen. Van kennis naar creatie.

 

Mijn carrière als grafische vormgever startte tijdens mijn studie aan het Mediacollege Amsterdam. Ik besloot mezelf verder te ontwikkelen op het conceptuele vlak. De interesse om een vraagstuk vanuit een breder perspectief te benaderen bestond toen al. Zodoende werd ik aangenomen op de Junior Academie. Ook deze studie heb ik succesvol afgerond. De basis voor MD2 was gelegd: een geïnteresseerde creatief die verhalen graag persoonlijk in beeld brengt.

 

Van kennis naar creatie
Ben jij op zoek naar de grafische identiteit van jouw bedrijf? Of naar een conceptueel plan waarmee je jezelf op de kaart kunt zetten? MD2 helpt je graag!

contact-2